PROIZVODNJA

SAVREMENA TEHNOLOGIJA

Najsavremeniji tehnološko-proizvodni proces omogućava nam izvođenje svih sofisticiranih operacija, zagarantovanih upotrebom najsavremenijih mašina.

STRUČNOST KADROVA

Kao firma sa porodičnim vrednostima, naši zaposleni predstavljaju srž našeg poslovanja, te je njihovo iskustvo i zadovoljstvo presudno za uspešno poslovanje naše firme.

GARANCIJA KVALITETA

Prepoznatljivi smo po kvalitetu i  želji da maksimalno izađemo u susret našim klijentima, a preciznost i kvalitet zagarantovani su iskustvom i upotrebom najkvalitetnijih repro-materijala.

PROIZVODNJA

Višegodišnje poslovanje i stečeno iskustvo, kao i ponuda kvalitetnog i modernog nameštaja koji zadovoljava opremanje svih vrsta prostora, kao i želja da izadjemo u susret našim kupcima, naša je motivacija.

TEHNOLOGIJA

Comp 1_00006

Kanterica

Holzher Sprint 1329

Multifunkcionalna tehnologiju na najvišem nivou, uz koju smo u mogućnosti da ispunimo najviše zahtevi u pogledu kvaliteta, brzine i fleksibilnosti.

    5_00000

    Presa

    Steton

    Radni ciklus je ubrzan korišćenjem prese.

      3_00001

      CUT 6010

      Holzher

      CUT 6010 nudi sve funkcije - za preciznost i ekonomočnu alokacija panel materijala.

        6_00142

        Pro-master

        Holzher

        PRO-MASTER 7225 otvara potpuno nove dimenzije proizvodnje u sklopu CNC mašinama za obrade drveta. Raspon performansi ovih 5-osnih CNC obradnih centara ima modularni dizajn koji omogućava lako prilagođavanje različitim modelima konzolnih stolova za svaku radnu situaciju.<br /> Performansama ove mašine omogućeno nam je da postignemo ``uobličenje`` nameštaja.

          Želite da saradjujete sa nama?

          KONTAKTIRAJTE NAS